Ако сте попадали на фотографиите на Здравко Йончев, няма как да

...
Ако сте попадали на фотографиите на Здравко Йончев, няма как да
Коментари Харесай

Помогнете старите минерални бани на София да стигнат до Берлин

Ако сте попадали на фотографиите на Здравко Йончев, няма по какъв начин да сте не запомнили неповторимия му нюх да открива хубост измежду разрухата на старите минерални бани на София. Ние нееднократно сме споделяли какъв брой харесваме творбите му, тъй че за нас е наслаждение в този момент да ви предложим да се сдобиете с тях, като по този метод ще подпомогнете и изложбата “Старите минерални бани на София ” да стигне до Берлин и Дюселдорф.

Експозицията пожъна триумф в България и през есента й следва да бъде показана и в тези два града в Германия. “До момента в съществени линии е подсигурен финансово печатът на фотосите и частично преместването им ”, споделя Здравко в страницата си във фейсбук. “За останалите разноски, свързани с превоз за фотосите и с спомагателни материали за изложбите, търсим вашата помощ. ”

Ако купите някое от паната от изложбата “Старите минерални бани на София ”, която бе в галерията навън пред Народния спектакъл през 2014 година, вие ще станете сътрудник на плана и ще подпомогнете реализирането му зад граница. Допълнително всеки, направил покупка на някое от 30-те пана, получава и 25 % отстъпка за една година напред при поръчка на други фотографии на Здравко Йончев.Паната са в чудесно положение, с размери 117 см ширина на 110 см височина, експонирани при резолюция 170 dpi върху двустранно матово ламинирана хартия, която устоя на влага. Предлаганата цена от 60 лева действително дава 50% отстъпка от действителната им стойност.

В галерията можете да разгледате таблата от остарялата галерия навън, като на тях ще намерите и настояща информация за продажбата им. Който има интерес да поддържа начинанието, може да се свърже със Здравко Йончев на тел. 0884180355, на имейл [email protected] и посредством персонално известие във фейсбук.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР